Здравейте,
Както вероятно знаете, в някои случаи, когато експедицията не намери нищо, разработчиците са се опитали да бъдат остроумни и са сложили някакво забавно съобщение - за намерени странни животни, за снимки на супернова и т.н. На руския форум някои хора дадоха идеята - е, като нищо не получаваме от експедицията, не може ли поне да видим картинки на тези животни, супернови и т.н.? Един вид - за утешение. Е, хрумна ми, че вместо да чакаме разработчиците да направят такова нещо (което няма да стане), можем да си го направим сами, с един скрипт за GreaseMonkey.
Аз написах такъв скрипт и той работи за руската и немската версии на играта (само за новия дизайн!) - но ми се иска да работи и за българската. За целта, обаче, ми трябват точните текстове, използвани от играта в съответните случаи. Вчера цял ден пращах експедиции докато най-сетне успях да уловя животинки

- но другите текстове още не съм ги срещал. Та, може ли някой, който има достъп до българските текстове, използвани от играта, да ми каже точните съобщения в следните случаи:
1) Когато експедицията не намира нищо и само прави снимка на супернова. Руският текст е
Ваша экспедиция сделала замечательные снимки сверхновой звезды, однако по-настоящему нового она ничего не принесла. Но тем не менее есть все шансы занять первое место на конкурсе за снимок года во вселенной.
2) Когато експедицията не намира нищо, защото някаква енергийна форма на живот хипнотизирала екипажа. Руският текст е
Жизненная форма, состоящая из чистой энергии заставила членов экспедиции несколько дней подряд смотреть на гипнотирующие узоры на мониторах. Когда же большинство вышло из гипноза, экспедиции надо было возвращаться, т.к. были исчерпаны все запасы дейтерия.
3) Когато експедицията не намира нищо, защото някакви аномалии накарали екипажа да халюцинира. Руският текст е
Ну по крайней мере мы теперь знаем, что красные аномалии 5-го класса не только вносят хаос в работу бортовых систем, но также вызывает массовые галлюцинации у экипажа. Но больше ничего нового экспедиция не принесла.
4) Когато целият флот е изгубен в черна дупка. Руският текст е
Последнее, что удалось получить от экспедиции, были невероятно хорошо получившиеся снимки открывающейся чёрной дыры крупным планом.
Подчертавам, трябват ми текстовете от новия дизайн - не от стария.